Ridning och årsmöte

Zacken blev motionerad igår efter jobbet, jag skrittade bort till paddocken och kände lite på honom. Han kändes fin men inte jättemotiverad så jag red inte så länge där inne utan tog i stället en omväg hem och travade och galopperade lite på de mjuka grusvägarna. Det var roligare tyckte han 😉

img_5698

img_5705

Väl hemma hann jag göra i ordning honom och fräscha till mig själv lite innan det var dags att hoppa in i Valpen igen och köra till Gäseneryttarna och årsmötet. Det var mitt första årsmöte i föreningen eftersom jag gick med i somras, och det var väldigt trevligt och själva årsmötet kördes igenom mycket snabbt och smidigt! Jag är numera med i styrelsen, som suppleant. Ingen större post, men det ska bli roligt att bli lite mer delaktig. Mötet avslutades även med prisutdelning till 2016 års klubbmästare i hoppning och dressyr, på både häst och ponny och tävlingskommitéen delade även ut pris till bästa ponny- och hästekipage som presterat bäst på tävlingar utanför klubben. Roligt med en sådan aktiv tävlingsklubb! Extra roligt tycker jag att de har en liten egen cup där klubbmästaren utses, det är inte en enda tävling och en enda klass som gäller utan man plockar poäng på årets alla klubbhoppningar och får olika poäng beroende på höjd och placering och så räknas det ihop efter årets slut.

img_5707

När jag kom hem var klockan närmare nio och jag läste en stund innan jag gick och la mig tiiiidigt! Idag hade jag min första sovmorgon på nästan två veckor tror jag, så det var inte alls dumt! Nu har jag ätit frukost och ska strax bege mig ut och mocka och snygga till stallet lite innan Susanna och Zacks prov-ridare kommer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.