Gårdagen

I går kom som sagt Susanna hit till stallet och strax därefter kom en tjej/kvinna och hennes pappa för att träffa och provrida Zack. Vi började med att ta in Zack i stallet och spola benen och göra honom i ordning för ridning och sen tog jag även in Alice och borstade henne lite snabbt. Vi bestämde nämligen att vi skulle ta med Zack bort till paddocken uppe vid Skog, dels för att Jeanette, som tjejen hette, då fick chansen att prova Zack lite ute på grusvägarna men också för att det finns lite riktiga hinder i den paddocken. Jag red då med på Alice för att visa vägen.

Ridturen till paddocken gick bra och när vi var framme parkerade vi Alice på banan och så hoppade jag upp på Zack och visade honom lite enkelt i alla gångarter och så hoppade jag några hinder med honom. Lite lustigt faktiskt, för jag hade aldrig hoppat med honom innan! Haha. Men han är ju en pärla så det gick bra såklart. Strax satt Jeanette upp och provade Zack i alla gångarter samt hoppade lite med honom också och det gick jättebra. De passade väldigt bra ihop tillsammans vilket var roligt att se. Vi pratade en hel del hela tiden och berättade om Zack och Jeanette och hennes pappa berättade vad de hade att erbjuda Zack och vad de hade för erfarenheter sedan tidigare mm, och sen skrittade vi hem till gården igen. När Zack och Alice blivit lite ompysslade i stallet fick de gå ut i hagen igen och så sa vi hej då till Jeanette och hennes pappa. Nu hade de dryga tre timmar att köra hem så de hade gott om tid att prata igenom det hela och kika på filmmaterialet som pappan hade filmat under dagen. En spännande bilresa kan jag föreställa mig!

Även jag och Susanna pratade ganska länge efter att de åkt och vi fikade lite och satt i köket och var rörande överens om att dagen hade gått väldigt bra och vi hoppades att Jeanette och hennes pappa föll för Zack. Lyckligtvis fick vi besked redan senare på kvällen, de vill köpa Zack! Så nu väntar veterinärbesiktning och om allt går bra så flyttar Zack upp mot Örebrotrakten i slutet av månaden. Lite vemodigt såklart, men jag tror att Zack kommer få det toppen tillsammans med sin nya ägare.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s