I blåsten

Huj vad det blåste idag! Jag tänkte att Kaprifol nog skulle vara lite på tårna i dag men hon var faktiskt riktigt ”nere på jorden”. Inte ens när vi blev omkörda av en traktor med trädstammar på släpet bakefter rörde hon ett öra. Hon dansade dock lite när vi red förbi en gård där de höll på att kapa ved ganska nära vägen, det lät rätt högt och plötsligt så det var ändå okej tycker jag. Vi hörde ljudet bort till paddocken också men det var lugnt. Inne på banan kändes hon fin! Tycker jag kom till ridning riktigt bra och kom om med skänklarna ordentligt faktiskt, vilket ju är min svaghet ofta.

IMG_5825 2

Red på nova-bettet idag (som blivit lite kort..) och det trivdes hon helt okej med. Jag har ju lånat Zacks gummibett ett par gånger det senaste men nu flyttar ju det i morgon så provade detta idag. Jag har även beställt två bett som jag är sugen på att prova, ett liknande det som Zacks fast i hennes storlek samt med bettskivor och så ett bett med tungfrihet. Får se när de dyker upp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.