Sista uteritten

Igår var det dags för sista ”riktiga” uteritten med Zack! Det blev Rebecka som red honom igen så hon kunde ta med Simon som handhäst och så satt jag på Kaprifol. Vi red westernrundan+backvägen (6.6km) och fick inlagt en hel del trav och en liten galopp. Kaprifol kändes fin och var nöjd över att få komma ut på en längre runda. Det blev bara suddiga bilder idag, tog bilder i uppförsbacken så var lite svårt att hålla mobilen still när Kaprifol jobbade sig uppåt 😛

Vid det här laget flåsade fuxpojkarna som små tjocka grisar i backen medan Kaprifol bara pinnade vidare, hon var aningens anfådd uppe på toppen men hämtade sig snabbt.

När hästarna var utsläppta igen hann jag ganska precis fräscha upp mig lite, byta om och åka till Gäsene för det första styrelsemötet i föreningen. En liten mötes-kick-off så där med nya styrelsen och det känns himla roligt att vara med, det är en toppenförening verkligen!

Idag väntar jobb (nähä!) och sen i eftermiddag ska Kaprifol dressyras lite och så kommer Susanna över nån gång också så ska vi skritta en runda med Zack och Alice. Sen ska Zack badas och snyggast till lite och packas in i täcken som täcker hela kroppen så han är ren tills i morgon, haha. Susanna sover sen över hemma hos oss och så åker vi tidigt i morgon bitti till Fellingsbro utanför Örebro! Roadtrip!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.