Goliat!

Äntligen rullar han igen!

IMG_5939

Det gick dock inte helt smärtfritt, en slang läckte nämligen när Axel började hälla i glykol så den var tvungen att bytas. Vi hade ingen hemma så efter våffellunch med Rasmus, som var på besök med sin traktor, åkte vi till Alingsås för att försöka hitta en ny. Vi provade Jordnära först, de har ju typ allt, men de hade ingen sådan värmetålig slang. På vägen därifrån fick vi syn på bilskroten som lyckligtvis var öppen så vi gjorde ett besök där. Det blev väldigt lyckat och vi kunde ganska snabbt skära loss en bit kylarslang från en röd stackars volvo. Väl hemma kom slangen på plats, och Axel fixade en del andra grejer och plus ”inställningarna” till kopplingen/växlarna och sen var det dags att starta. Och Goliat startade! Så duktig traktor (och Axel, hehe). 🙂 Såå skönt att den rullar igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.