Dressyr i solen

Nu har Axel hoppat på flyget till Tyskland! Inte lika lång resa denna gången, varken i tid eller sträcka. På torsdag är han hemma igen!

Kaprifol och jag tog vara på eftermiddagssolen och skrittade bort till paddocken för lite dressyr. Vi var lite extra tjusiga idag faktiskt, trots avsaknaden av fotograf.

IMG_5981

IMG_5985

IMG_5984

Dressyrpasset gick bra. Jag repeterade lite från förra veckans dressyrträning och tyckte att jag fick en helt okej känsla. Det är lite svårare i paddocken för det händer så mycket saker runtomkring hela tiden, så Kaprifol tappar lätt fokus. Det kan vara en cykel som kommer på vägen, ponnyerna i hagen bredvid som busar, en katt som hoppar efter nåt i gräset eller en människa som kommer ut från huset. Jämfört med i ett ridhus där de fyra väggarna är väldigt bra för just fokuset! Men det är bra träning också, såklart. Men överlag var hon fin och det gick bra!

När vi var tillbaka vid stallet hade solen försvunnit bakom trädtopparna!IMG_5987

Och sen blev det kärt återseende i hagen såklart, och det bästa är ju när vännerna kan hjälpa en och klia lite där man själv inte kommer åt 🙂

IMG_6005

IMG_6006

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.