Tömkörningsträningen

Ja tömkörningsträningen för Åsa igår blev ju inte riktigt lika lyckad som jag hade hoppats på. Det började bra i vänster varv i alla gångarter och Kaprifol såg fin ut, även om hon inte riktigt höll galoppen så bra som hon kan. Sen när vi bytte varv var hon först ganska motvillig till att gå fram över huvud taget och sen när hon kom fram i trav så tyckte både jag och Åsa att hon inte riktigt såg helt fräsch ut. Hon var inte klart halt, men hon tog inte för sig riktigt med höger bak och rörde sig lite ”knipt” eller hur man nu ska förklara det. Vi tog av tömmarna och linade henne lite i båda varven i trav för att se bättre och hon rörde sig inte helt hundra i högervarvet. Så vi fick skritta av lite tidigare än planerat och åka hem. Jättetråkigt såklart, men sånt som händer. Jag ger henne ett par dagars vila innan jag linar henne igen och ser hur det ser ut då, om det behövs en ”utredning” på klinik eller om det är något enkelt som försvinner med lite vila. Min magkänsla säger dock att det inte kommer gå över med lite vila, så vi får se helt enkelt.

Hon var fin i alla fall 🙂

IMG_6058

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.