Avbokat hoppkursen

Eftersom nu Kaprifol inte känns helt hundra och vi har ett veterinärbesök inbokat till den 18:e april säger det sig ju självt att den där hoppkursen 22-23 april inte kommer passa så bra in i vårt schema. Även om Kaprifol mirakulöst nog är helt superfräsch på veterinärkollen tidigare samma vecka så har vi inte riktigt fått någon bra uppladdning inför kursen. Då avbokar jag hellre i lite bättre tid nu, och hoppas att någon tar min plats så att jag kanske kan få lite pengar tillbaka.

Jättetråkigt såklart, men inte så mycket att göra åt. Huvudsaken är ju att Kaprifol är/blir fräsch igen 🙂 Men så om det är någon som vill åka på en tvådagars (eller tredagars med en uteritt första dagen) hoppkurs för Lotta Wahlborg på den fantastiska anläggningen Grevagården i Skövde klicka HÄR för att läsa mer och anmäl dig. Jag var där i september i höstas och såg som sagt fram emot att åka igen.

1 thought on “Avbokat hoppkursen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.