Från byggarbetsplats till hus

Den senaste tiden har vi varit ganska slarviga av oss i.om renoveringen i sovrummet och har varken plockat undan efter oss där uppe eller städat nämnvärt i resten av huset. Speciellt de två-tre senaste veckorna har vi verkligen dragit runt en massa skit och framförallt sågspån men nu när sovrummet faktiskt (typ) är färdigt så var det dags att ”få tillbaka” vårt hus igen.

IMG_6188

IMG_6189

Herre jisses vad jag har röjt och städat idag alltså! Men nu ser det ut som ett hus igen och man kan gå omkring utan att det knastrar under fötterna eller att sågspånet fastnar i alla kläder.

Medan jag har städat har Axel beskurit våra två fruktträd, det ena gick han rätt hårt åt (!) så får väl se hur det tar sig.

IMG_6190

Sen hjälptes vi åt att städa upp alla grenar som landade på gräsmattan, och här tog vi faktiskt Goliat och vagnen till hjälp, så mycket var det! Det blir en fin påskbrasa nån dag.

IMG_6194

Och så nu alldeles innan vi däckar i soffan för kvällen så har min fina bil fått på sig sina fina sommardäck! Så nu kan vi med gott samvete vila nån timme innan det är dags att sova, haha.

IMG_6195

2 thoughts on “Från byggarbetsplats till hus

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s