Pyssel och motion

Japp, båda hästarna har blivit lite ompysslade och motionerade idag. Alice var först ut och vi körde på varianten ”ät gräset medan jag borstar”. Ganska uppskattat 🙂 Sen tog vi en skrittrunda i skogen runt gården och hon kändes pigg och fin.

Kaprifol fick sen samma omgång med borsten och sen fick även hon röra lite lätt på sig. Hon är väldigt pigg och glad för tillfället och jag tycker nog att hon rör sig bättre, men nu har jag stirrat mig blind på hennes rörelser alldeles för mycket så jag vet knappt vad som är fram och bak 😛

När båda hästarna var rena och motionerade fick de gå lite på gårdsplanen och beta lite gräskanter vilket var väldigt uppskatta, såklart. Kaprifol var väldigt söt och så fort hon kom ”för långt bort” från Alice (dvs säkert femton meter) så satte hon full fart över gårdsplanen och hoppade bort till Alice där hon gjorde en glidinbromsning och började beta på samma fläck som Alice. Sen betade sig Alice bort från Kaprifol och så gjorde Kaprifol samma sak igen. Söta knasboll.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s