Järn

När jag var hos barnmorskan senast mätte vi som sagt järnvärde direkt där, och vi tog även blodprover som skickades in för analys av järndepåerna. Mitt järnvärde var OK, men analysen visade att mina järndepåer inte är tillräckliga för både mig och bebisen längre fram i graviditeten. Därför ska jag nu börja äta järntabletter varannan till var tredje dag för att fylla på depåerna lite.

IMG_6221

I övrigt äter jag inga andra preparat (förutom folsyra som jag äter bara för att jag har tio-femton tabletter kvar innan burken är slut). Idag är det förövrigt 32 dagar kvar till ultraljudet och omkring 170 dagar kvar tills bebisen ska ploppa ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s