Fullt hus och fullt upp!

Ja denna helgen är huset fullt! Kanske inte lika fullt som det kan vara ibland, men det är i alla fall Axels föräldrar och bror som är här. Igår kväll till idag mitt på dagen var även familjen Enberg här. Idag har det nämligen varit en skyttetävling på skjutfältet nära oss så Axel, Johan, Axels pappa och bror var med. Typ ”tipspromenad med gevär” kunde man nog kalla det.

Huvudprojektet för denna helgen är sovrummet i mitten där uppe på övervåningen, men det visar jag fler bilder på senare! Idag har vi även grejat lite ute och bland annat rensat ogräs i landet, bjuder på två bilder därifrån i stället!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.