Fotvård

Det går snabbt att vänja sig vid detta underbara väder! Idag har hästarna fått fötterna fixade av Jonas-hovis och de såg fina ut. Nu kommer ju dock en av de sämre hov-perioderna med mycket socker i det nya gräset så får väl se hur länge det håller i sig! Nu närmar det sig ju betessläpp, höbalen räcker nog i tre dagar till om min gissning räcker, blir ju perfekt till helgen i så fall.

Alice stod gärna inne och vilade i stallet denna varma eftermiddag, hon börjar bli fin i pälsen också men det finns lite kvar att fälla innan hon är helt klar. Hon fick ingen motion idag, men desto mer pyssel. Kaprifol fick en promenad idag och vi hade sällskap av Rebecka och Simon på vår 20-minutare. I morgon blir det ”ridning” igen!

Ja vi promenerade större delen av tiden faktiskt, men lite gräs fick hon smaka på längs vägen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s