Kort arbetsvecka

Redan onsdag alltså! Veckan går snabbt när måndagen är ledig. För min del är arbetsveckan dessutom ännu kortare då jag är ledig på fredag. Anledningen är dock inte jätterolig då jag ska på mitt livs första begravning, min morfar har nyligen gått bort nämligen. Förhoppningvis blir det en fin och enkel ”cermoni” och kanske kan det bli lite roligt att träffa alla kusiner mm igen, även om själva anledningen för sammankomsten är lite dyster.

Efter begravningen blir det smörgåstårta hemma hos moster och sen åker vi hemåt igen, jag och Axel. Helgen börjar således lite tidigare än vanligt och jag är lite sugen på att dra med mig Axel till IKEA och kringliggande affärer under fredagseftermiddagen, för att kika på lite tyger, gardiner och nån matta till våra två nyrenoverade sovrum. Det blivande barnrummet använder vi ju inte direkt ännu, men vårt eget sovrum känns lite väl kalt och ekande ännu.

På lördag är det dags för det årliga Traktorkrysset i Ljurhalla, Axel var ju med förra året och ska vara det i år igen. Denna gången sluter nog jag upp efteråt och är med och grillar också, så länge det är fint väder i alla fall!

I veckan bör det bli ”betessläpp” också, det är alltid lika härligt. Maskmedel är inhandlat och gräset växer bra nu när solen skiner så fint. Så fort höbalen är uppäten öppnar vi till den intilliggande hagen och låter hästarna äta lite mer gräs samtidigt som vi stödfodrar med lite torrt hö under en övergångsperiod.

IMG_2886

 

 

 

2 thoughts on “Kort arbetsvecka

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s