Ja tack!

Häromdagen var det dags att betala in årsavgiften för vår gårdsförsäkring hos Länsförsäkringar och tillsammans med detta fick vi en lapp. I vår gårdsförsäkring ingår nämligen en ”återvinningsförsäkring”:

IMG_6535

Vi fick denna lappen förra året också men då hann vi inte riktigt med att plocka fram allt skrot som vi vill bli av med, men i år ska vi ta chansen! Kravet är att man har minst 1000kg som man vill bli av med, men med några gamla trasiga jordbruksmaskiner och annat krafs tror jag nog att vi ska komma upp till det faktiskt. I samband med att de hämtar skrot kan man även bli av med miljöfarligt avfall helt utan kostnad. Bra tycker jag! Det finns mycket skrot som ligger och skräpar på alla gamla gårdar, toppen att man får hjälp att bli av med det! Nu ska vi bara ringa och anmäla vårt intresse, så får vi se hur det går till sen, om de ställer hit en container eller hur det funkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.