En vacker dag

Idag har jag och Axel varit på begravning för min morfar, tillsammans med alla kusinerna, syskon, moster, mamma och mormor. Det var en fin och familjär ceremoni i en söt gammal kyrka i Mariestad. Efter ceremonin åkte vi alla hem till moster där vi åt smörgåstårta och tårta och njöt lite av det soliga vädret. Det var nog två år sen vi träffades alla på en gång sen senast, så trots lite tråkiga omständigheter var det roligt att träffa alla igen!

Vid halv tre-tiden åkte vi hemåt igen och vi hade ju lite småplaner på att åka vidare till Göteborg och IKEA, men vi kände att tiden blev lite sen samt att Axel är ganska krasslig idag. Vi gör kanske ett nytt försök på söndag, när vädret dessutom ska bli lite mindre fint. I stället blev det en lugn eftermiddag och kväll med lite vila samt att hästarna har fått komma ut i en av sommarhagarna, den som de fortfarande kan få tillgång till ligghallen i. Lycka på fyra ben kan man säga!

4 thoughts on “En vacker dag

  1. Gissa vem som stod med huvudet ner och rensade matbaljan när vi kom förbi ?

    Sen såg vi att hästkärran åkte iväg….Stulen ?

    😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.