Måndagskvällen

Trots en lite skum dag vädermässigt så blev det en fin kväll här hemma igår. När Axel var hemma och vi ätit middag gick vi ut en sväng. De sista potatisarna samt lök och dill kom ner i landet, nu är det bara majsen kvar men vi väntar lite till med den.

IMG_6569

Den nya torkvindan kom på plats (behöver stadgas upp lite bara).

IMG_6568

Och sen köpte vi ju denna på IKEA häromdagen, en blivande sadelbock!

IMG_6574

Axel hjälpte mig att borra lite hål i den så att man kan göra den lite högre och få upp den i bättre arbetshöjd. Nu ska vi bara tillverka två små pinnar som man kan stoppa i hålen och på så sätt höja den, men det tar vi en annan dag. Jag kanske ska betsa den mörk också, men är lite osäker på hur det blir på detta träet, får kanske prova lite på undersidan innan jag bestämmer mig…

IMG_6576

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s