Lite mör

Sådärja, nu har jag landat hemma efter en och en halv tävlingsdag! Lite mör i kroppen minst sagt. Även om det inte är så fysiskt ansträngande att vara banpersonal så är det många timmar på stående fot och efter en hel dag är det ganska många bommar som trillat och hinder som flyttats på. Men det har rullat på fint och vi har varit en effektiv och bra ban-grupp. Det har varit många fina ritter och bara tre eller fyra avramlingar på 250 starter (igår+idag), så det är ju himla bra!

Dock fruktansvärt dålig tajming med en häst som inte är igång för nu är jag ju lagom sugen på att hoppa, såklart, och nu är det ju även ”hoppveckor” på anläggningen så banan står uppställd hela tiden och öppen för egen hoppning. Nåja, det blir väl fler tillfällen i livet.

Nu blir det en lugn kväll och sovmorgon i morgon, sen är jag nog fit for fight igen tror jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.