Sen kväll

Det blev en ganska sen kväll igår, jag var inte hemma från banbygget förrän vid nio. Jag hämtade ju banbyggaren på flyget (som var försenat) och sen var det omledning från motorvägen på vägen till anläggningen så vi fick åka småvägar en ganska lång bit. Vi var framme nästan en timme senare än planerat. Lyckligtvis hade banskissen skickats ut i förväg så banan var framplockad när vi anlände, men banbyggaren skulle ju fortfarande mäta in och flytta en del hinder, och så skulle hindren byggas upp. Vi var inte jättemånga på plats heller, men det gick ganska smidigt ändå! Men som sagt, först vid nio var jag hemma och även om det vare sig snöade eller regnade just då så kände jag att det var lite sent för att dra igång nåt med hästarna så det blev vila igår 😉

Får se hur dagen rullar på idag om jag kanske kan få till en runda i dag i stället! 16.00 drar tävlingarna igång och det är 63 starter, banan ska byggas om en gång tror jag men det är 1.00m hela kvällen. Borde rulla på rätt smidigt!

Men först lite jobb! Det blir en del labbjobb idag (förberedelser inför gjutning), sen ska jag köra lite XRD samt få iväg två rapporter till mina kollegor för granskning. Blir nog en bra fredag tror jag!

IMG_2476

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.