Sadelprovning och gräs

Torsdag och dags för travpass två! Återigen fick jag sällskap av Rebecka så båda hästarna fick röra på sig och vi red rundan förbi skolan (4.5km) så det blev ordentligt med skritt och vi fick in Kaprifols travintervaller också.

Och kolla här då vad Alice fick prova idag!

IMG_6636

Rebecka har lånat hem tre westernsadlar i olika storlekar för att prova på Simon och idag fick Alice prova den bredaste varianten som låg bra på henne så hon fick ha den på ridturen idag. Jag red ju Kaprifol, men vi bytte hästar vid skolan så jag fick testa westernsadeln också, har ju aldrig ridit i en sån faktiskt. Den var lite stor för min rumpa dock, så jag passade inte helt bra i den, men det var skoj att testa! Alice kommer dock inte få en ny sadel i fall ni undrar 😉

IMG_6639

Trots 25 grader och sol var hästarna pigga och fräscha hela ridturen. Alice var dock ordentligt svettig när vi kom tillbaka, såklart, och både hon och Kaprifol fick en dusch innan alla fyra hästarna släpptes ut i nästa sommarhage med MASSOR av gräs!

IMG_6645

Superhärligt!

IMG_6655

Det är himla mysigt att ha dem så här nära huset 🙂

IMG_6662IMG_6657

Nu är även gräset klippt och köket röjt, får se om jag hinner nåt mer innan Axel kommer hem. Han och kollegerna ska skicka en maskin till Australien i morgon och det krånglade ju såklart, så vi får se när han lyckas komma hem.

4 thoughts on “Sadelprovning och gräs

  1. Hon klär verkligen i westernsadel, den gamla tanten….
    Du tog väl av den innan hon rulla sig 🙂

    • Visst gör hon! Hade hon varit några år yngre hade jag kanske övervägt att köpa en, bara för hon är så fin 😁 Ja jag tog av den innan jag duschade henne tillochmed!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.