Kort vecka

Denna vecka är en kort arbetsvecka eftersom det är en röd dag på torsdag och klämdag på fredag då jag är ledig. Bara tre arbetsdagar alltså och sen fyra lediga dagar på det, härligt! Det borde ju betyda att man hinner dubbelt så mycket arbete hemma jämfört om det vore en vanlig helg 😉 Skämt å sido, i helgen som kommer är det dags att börja gjuta stoplar för ridbanan! Innan dess är det lite som behöver fixas dock, nämligen:

  • Köpa stolpskor
  • Köpa fler gjutrör
  • Hyra/köpa/låna en tombola
  • Ringa och prata med grusleverantör och se till så vi får ett lass grus till nästa vecka
  • Bestämma hur belysningsstolparna ska se ut

Säkert nåt mer också men detta kom jag på nu! Jag räknar med att hästarna går i blivande ridbane-hagen fram till fredag nånstans, och efter att vi bytt hage på dem kan  vi riva staketet längs vägen så maskinerna kommer in. Heja vad skoj! Så får vi se sen när Martin kommer och börjar gräva, han har sagt att han kommer och börjar v.22-23 och det kan ju vara lite när som helst från och med nästa måndag!

Martin ska även få dra fram lite skit i gödselstacken så att Tomas med traktorn kommer åt enklare så hela stacken kan tömmas. Nu är den ungefär till hälften tömd, så vill man ha mer skit är det bara att komma och hämta! Nu kommer man åt det lite finare mycket bättre tillochmed. Längre in i gödselstacken hittade vi några stora kryp också och efter lite konsultation med Axels syster (biolog) verkar det som att det är en Noshornsbaggelarv, fräckt va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s