Travpass nr 4

Det blev inte riktigt så mycket motion för Kaprifol i helgen som jag hade planerat, det är svårt att slita sig från gårdsjobbet och i lördags var det så himla varmt mitt på dagen. Men idag blev det motion och vi genomförde ”travpass 4” ute på grusvägarna. Innan vi stack iväg borstade jag och grejade utanför stallet. Himla härligt!

IMG_6726

Jag red ”westernrundan”, som kanske får byta namn då det inte är ett westernstall man rider förbi längre hehe, och förutom att Kaprifol var lite för pigg och passagerade förbi en flock alldeles för nyfikna kor, så hade vi en härlig runda! (Och hon var alldeles lugn när två hundar vid två olika tillfällen kom i full fart mot oss trots vilda rop från dess ägare…) Mellan piggheten var hon himla fin också. Får ta och rida till en avlägsen grusväg snart där det inte finns något att titta på så vi kan få lite mer avslappnad trav, det vore inte fel. I helgen tar vi och besöker ridbanan också!

IMG_6741

Jag provade ett par nya barfotaboots idag också, men mer om dem i morgon!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s