Pass på banan

Även idag skrittade jag bort till paddocken med Kaprifol, och vi fick med oss Axel som sällskap.

IMG_2544Jag tyckte vi började ganska bra och hon kändes fin i skritten, och i traven i höger varv, men i traven i vänster varv blev det bara tjafs mellan oss och jag redde inte ut det helt enkelt. Hon var lagom pigg och fin, men jag lyckades inte alls få henne avslappnad och mjuk i vänster varv i traven. I höger varv var hon helt okej.

IMG_25848Lite svårt är det ju också när jag inte ska trava så mycket ännu och jag vågar inte rida på så mycket böjda spår än heller, så jag har inte så mycket ”tid” på mig att rida liksom. Får ta nya tag en annan dag. När vi kommer igång lite mer tänker jag nog dra iväg henne till Åsa också, tveksamt om jag vill rida en träning själv, men Åsa rider henne gärna åt mig i så fall.

IMG_2616Jag har börjat få lite, lite foglossning i ”vänster fram”, jag känner inget när jag rider som vanligt med det sticker till lite om Kaprifol hoppar till eller gör någon större hastig rörelse och första stegen efter att jag har suttit av är lite stela. Får se hur det utvecklar sig helt enkelt.

IMG_2618

När vi var tillbaka hemma fick hästarna komma ut i ny hage och de blev väldigt lyckliga (såklart).

IMG_6891IMG_6890

Nöjda och glada, och snart ännu fetare, hehe.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.