Ja hur blev det?

Jag kan tänka mig att ni är otroligt nyfikna på hur det blev igår; vilade vi eller jobbade vi? Jag kan berätta att det blev nog mer vila än jobba i alla fall. Axel gick ut och sprang (1 mil, ja fråga mig inte!) och jag skrittade ut en runda på Alice och fortsatte tvätta massa tvätt som jag hängde ute. Sen grillade vi för tredje dagen i rad och sen gjorde vi inte så mycket mer 🙂

Jag har ju däremot inte sagt/visat att vi har börjat sätta upp lite lister i garderoben. Dörrlister och alla taklister förutom en sitter nu på plats!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.