Härlig uteritt!

Kaprifol är nu inne i sin tredje igångsättningsvecka och förutom att travintervallerna får ökas ytterligare får hon nu även klättra. Vi firade detta med backvägen idag, inte för att det är så mycket klättring egentligen men det är ju lite backigt i alla fall och bra träning! Trots dagens regn blev det en himla fin eftermiddag och varmt var det också.

IMG_6943

Kaprifol var verkligen på sitt bästa humör idag och var lagom pigg från start till mål, helt underbart 🙂 Vi travade massor och det råkade bli lite galopp också. Vi kom i trav mot en vattenpöl som täckte hela vägen och i stället för att stanna till och titta eller trava rakt igenom den så tog Kaprifol ett jättefint litet hopp över, haha. Inte så där ”AAH EN VATTENPÖL”-hopp utan mer, ”ja här hoppar vi väl!”, och så landade hon så fint i galopp och vi tog några språng innan jag saktade av. Fina goa hästen 🙂

IMG_6946

IMG_69512

Alices motion gick idag ut på att bära omkring på mig i hagen i jakt efter Kaprifols flughuva som hon tagit av sig. Det gjorde hon bra, men hon fattade inte att hon skulle ge mig huvan också så jag fick vackert hoppa av. Massa kli och gos fick hon också så hon var ganska nöjd med dagen 🙂

IMG_6963

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.