Weekend

Ännu en långhelg är i antågande och vi har lite mer udda planer än vanligt, vi ska nämligen ut och resa lite! På fredag kväll tar jag och Axel flyget till Tallin där vi tillbringar natten + dagen efter. På lördag kväll tar vi färjan till Stockholm som är framme vid elvatiden på söndag förmiddag och där har vi då ett par timmar i stan innan vi ska hem till min faster som bor lite utanför Stockholm. Det är nämligen lite ”släktträff” för pappas del av släkten där. Jag har knappt träffat mina kusiner (några har jag nog inte ens träffat) på pappas sida så det ska bli roligt att se vilka som kommer, vi blir 17 personer (varav fem barn) och det är faktiskt bara jag och Axel som kommer från ”pappas gren”, datumet passade inte riktigt för mina syskon.

På söndag kväll tar vi sen tåget till Göteborg igen där vi har parkerat bilen och så susar vi hem! Inte så mycket tid på varje plats, men jag tror att det blir alldeles tillräckligt för oss, vi är ju inga stadsbor egentligen så det blir nog en lagom dos 😉 Det blir roligt att komma hemifrån lite tror jag, och samtidigt har vi ju fortfarande måndagen och tisdagen ledigt hemma efteråt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.