Ridbanan igen

Nu är grävmaskinen igång igen och Martin var här ett par timmar mitt på dagen och jobbade. Han grävde upp ett par stora stenar som stack upp, skalade det sista gräset och drog ut lite utav den största grushögen som Axel inte kunde ta med traktorn. Han har även grävt ur diket mot grannen som också var på to-do-listan. Axel har sen kört med traktorn och spridit ut i princip allt grus!

Vi stötte dock på lite berg (alternativt gigantisk sten) som sticker upp ca 20cm för högt. Axel gjorde ett litet försök att spräcka upp den med vår bilningshammare men det gick inte så vi har en annan plan för bergsknallen. I övrigt ska det även grävas lite mer i ena hörnet av banan som fortfarande är lite för hög, och så behöver vi ett par fler lass grus. Det är inte helt utspritt ännu utan ligger lite tjockt på sina ställen, men det behövs mer oavsett.

Det börjar bli plant och fint i alla fall! Vi avvägde lite som kontroll i eftermiddags och det ser bra ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s