Ridbane-update

Trots att grävaren har stått stilla har ridbanan gjort framsteg! Som jag skrev tidigare hann Martin nästan skala klart gräset innan ett fäste till skopan gick sönder. Han har även kört bort det avskalade materialet till sänkan där i hagen där den sen ska plattas ut. Det fanns därför gott om plats för gruset att läggas ut direkt på ridbanan och under dagen igår kom det ca tio dumper-lass utspritt över dagen och dumpade 0-90 bergkross till oss. För att dumprarna skulle komma åt att dumpa allt provade Axel att dra ut materialet lite med Goliat+snöplogen och det fungerade faktiskt riktigt bra.

Lite bilder kommer här, ska försöka ta lite bättre bilder idag så man får en bättre överblick.

Med lite tur räcker detta materialet, det får vi se sen när allt är färdigskalat och ordentligt utspritt, eventuellt kan det behövas lite till. Martin har redan lagat sin grävmaskin så han kommer idag och gräver klart och om han hinner kommer han fortsätta sprida ut materialet. På onsdag kan vi få mer 0-90 om vi behöver, alternativt att de börjar komma med stenmjölet som ska göra ytan helt jämn samt packa materialet ordentligt. Det ska bara på typ 5cm så det blir inte alls lika mycket material som med 0-90 som ligger uppemot 50-60cm på det allra djupaste stället (generellt 20cm).

1 thought on “Ridbane-update

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.