Plan B fungerade!

Bergsknalle vs Axel 0-1!

Efter middagen i går kväll gav vi oss ut i regnrusket och kopplade in ”motorsågen med monsterklingan” på vattenslangen och sen var det bara att köra. Axel sågade spår rakt genom hällen som sticker upp och tog sen bilningshammaren och lossade skivorna en efter en. Det fick göras i flera steg för att få ner hällen tillräckligt mycket, så det tog en stund men det gick!

Jag har lite dåligt med bildbevis dock, i början när Axel körde med sågen regnade det rätt ordentligt, men här är en bild på första bilningsmomentet och där ser ni sågen också.

Klantigt nog har jag inte ens en efter-bild, men det går kanske ta idag i stället! Hällen är i alla fall nerminskad i höjd och vi tog även en större sten i närheten som Martin missat. Martin var också på plats igår och grävde klart det sista och så fick vi ett lass till med grus och så väntar vi ett par till idag. Martin behövde ta med sin grävade hem igår men vi tror att Axel kan sprida ut det sista gruset själv och i övrigt tror jag att det är dags att gräva ner stolpfundameneten som nästa steg. Det återstår att se!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s