Punktering x2

Ja inte nog med att jag fick punktering på bilen på vägen hem, när jag kom ut i stallet möttes jag av en Kaprifol med ett ordentligt svullet bakben. Tjockt mellan hasen och kotan, yey! Tog ut henne kort för att se hur hon rörde sig och hon var märkbart halt i trav och rörde sig inte helt okej i skritten heller. Vi bytte hage på hästarna i går samt att Simon kom hem efter ett par dagars äventyr på bortaplan, så gissningsvis hade hon flera anledningar till att busa i hagen och halkat i det blöta gräset. Håller tummarna för att det inte blivit nån senskada eller nåt liknande av det, får se hur det utvecklar sig de närmaste dagarna.


Idag blev det lite sovmorgon för vi ska vara på LRF klockan 8.00 och skriva på lite papper för skattedeklarationen och sen får jag ta bussen till jobbet därifrån. Axel tar med mitt däck till Göteborg och får det förhoppningsvis fixat under dagen. I eftermiddag blir det eventuellt ett besök hos Borgstena Dumpertransport (de som levererat bärlagret till ridbanan) och kikar på deras 0-8 stenmjöl och ser om det är nåt som vi vill ha som topplager på ridbanan. Vi har nog ändrat planen igen också angående hur den ska byggas upp, haha. Alla man pratar med säger olika verkligen, men jag gissar att de flesta alternativ ändå ger liknande resultat, så det är väl bara att välja nåt. Men man blir lite matt över alla olika direktiv.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s