Fredagseftermiddag

IMG_7125

Även idag blev det en liten barbackarunda på Alice med Kaprifol bredvid. Förutom en himla massa knott och mygg i skogen hade vi det mysigt alla tre 🙂

IMG_7130

Tillbaka i stallet blev stackars Alice helt förskräckt för jag började borsta hennes svans med glansspray samtidigt som Axel stannade utanför stallet med ett SLÄP BAKOM BILEN! Nu såg inte Alice att det inte var ett hästsläp så hennes lilla hjärna slog ihop ”fakta” vilket resulterade i räserbajs + kiss på stallgången, vilt uppspärrade ögon och hetsig framhov i luften. Att hon inte har åkt släp på över två år, vi precis hade varit ute och motionerat samt att det ju ändå var mitt på eftermiddagen verkade inte ha någon motverkan. När jag tog ut Alice och hon såg det vanliga bilsläpet bakom vår bil såg hon faktiskt lite snopen ut. Väl i hagen ruskade hon på sig och gick bort med bestämda steg. Tanten alltså!

IMG_7132

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.