100 dagar

I början räknade jag ju mest upp, kanske inte dagar men nog vecka för vecka och månad för månad. Men nu idag när det ”bara” är ett hundra dagar kvar till bebisens beräknade ankomst känns det ju som man kan börja räkna ner faktiskt! Jag mår fint, men tycker det börjar bli lite otympligt och tungt och ibland känner jag mig TJOCK, hehe. Framförallt när jag suttit ner för länge för då blir jag liksom öm i revbenen av trycket nerifrån. En helt ny känsla kan man säga. Jag har gått upp ca 6-7kg hittills vilket nog ändå är rätt ”lagom/normalt”.

Än så länge är det inte en jätteaktiv bebis, men framförallt under kvällarna när jag är stilla i soffan eller i sängen så rör det på sig ganska friskt i magen. Det både känns och syns på utsidan, så även Axel har känt en del sparkar och rörelser.

På onsdag i nästa vecka är det dags för besök hos barnmorskan igen och då tror jag att vi ska lyssna på bebisens hjärtljud bland annat. Det kan jag ju dock göra själv ibland eftersom vi har ett stetoskop hemma, lite kul faktiskt. Kollar säkert järnvärdet också.

I övrigt rullar det väl på. Tre veckor kvar till semestern och kanske typ mindre än tio arbetsveckor kvar totalt innan jag går på ”långledigt”?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.