Gårdagens

Vi började lördagen med sovmorgon och när vi ätit frukost var klockan tillräckligt mycket för att vi kunde med att dra igång oväsendet med paddan igen. Så Axel paddade klart ridbanan medan jag röjde i och städade huset.

IMG_7148

Vi tog lunch vid ettiden och efter det åkte Axel hem till Rasmus för att stängsla en hage och de lagade även det gamla gristråget som vi tidigare hade i en av de gamla boxarna i stallet. För idag blir vi med grisar!! Två grisar ska vi åka och hämta, en till oss och en till Rasmus och de ska bo hemma hos Rasmus i sommar-höst och sen äter vi upp dem i vinter, hehe.

IMG_7157

Jag pysslade också med en del i går, men det visar jag vid ett annat tillfälle. Eftermiddagen blev ganska lång i alla fall och avslutades med grillning hos Rasmus.

IMG_7163

Nu äter vi frukost denna soliga söndagsmorgon och ska strax då koppla på släpet och åka till Skara och hämta våra små grisar. De är nog dock inte så små länge utan föddes i februari och väger väl omkring 40kg redan tror jag. Visar upp dem här i kväll såklart!

2 thoughts on “Gårdagens

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.