Hans och Greta

Här är våra grisar! Det gick ganska bra att hämta dem, de blev lite upprörda vid själva lastningen men tog sen resan med ro. Väl framme på Rasmus gård bytte vi ut bilen mot traktorn och drog in släpet i grishagen så det bara var att öppna och släppa ut dem. Grisarna, som vi har döpt till Hans och Greta, var väldigt skeptiska till att lämna släpet. Vi kan väl säga lite fint att de nog aldrig tidigare varit utomhus eller ens haft gräs under klövarna så det var inte bara lite blyghet som hindrade dem. Hans var modigast och vågade sig av släpet först, bara för att alldeles strax få sitt livs första elstöt av staketet vilket gjorde att han sprang illa kvickt in i släpet igen, hehe. Men med lite övertalan kom de båda av släpet till sist och ganska snart såg de rätt nöjda ut och la sig tillsammans i skuggan och vilade.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s