Tisdag

Igår fick Kaprifol sin sista dos metacam. Benet är helt klart bättre, men det är fortfarande en ganska markant svullnad kvar så jag får se lite hur det ser ut nu om nån dag när metacamen gått ur kroppen. Hältan är i allafall bättre och igår blev även svullnaden mindre efter vår handhästrunda tillsammans med Alice.

IMG_7125

Efter vår lilla runda grejade jag lite extra med hovar och innan de fick gå ut i hagen igen blev de insmörjda med solskydd på sina nosar + Kaprifols rosa karled, och så fick de flygspray och flugskydd på.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.