Morgonstund

I dag jobbar jag hemifrån ett par timmar nu på morgonen eftersom jag ska in till barnmorskan om ett tag. Därefter åker jag direkt till jobbet i Borås och kör lite labarbete resten av dagen.

Innan jag drog igång datorn hängde jag med Axel till grisarna som han skulle mata idag eftersom Rasmus inte är hemma. De verkar ha landat fint i sitt nya hem och låg och sov så hårt när vi kom så vi fick gå fram och väcka dem lite för att de skulle få sin frukost. De har även blivit lite modigare och tar mat ur handen utan problem, även om de fortfarande är lite vakna och går gärna undan om man kommer fram för snabbt eller gör andra hastiga rörelser.

IMG_7182

När vi var nöjda hos grisarna åkte Axel vidare till sitt jobb och jag åkte hem igen. Här hemma gick jag och sa god morgon till hästarna också innan jag gick in. Även de hade det rätt skönt i morgonsolen skulle man kunna säga!

IMG_7184

IMG_7186

Mysig start på min dag!

 

1 thought on “Morgonstund

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.