Midsommarplaner

Midsommarafton alltså, i år igen! Vi har inte så högtflygande planer för i år, eftersom Axel åker till Australien på måndag kände vi att vi inte ville göra nåt större denna helgen, även om vi hade ett par olika alternativ att välja mellan. Men vi blir kvar i Ornunga och ikväll ska vi hem till de nya ägarna till ”westernstallet” nån kilometer härifrån. Rasmus känner de som flyttat in där så vi halkade in på hans bananskal skulle man kunna säga. Det var alltså ett westernställe förut men de som flyttat in där nu håller på med dressyr tror jag. Ska bli roligt att träffa lite nya grannar och som dessutom är hästfolk!

Under dagen ska även hästarna motioneras och jag får sällskap av Rebecka idag på förmiddagen. Jag har tyckt att Kaprifol varit hältfri i traven nu men det är lite svårt att se när jag samtidigt travar bredvid på Alice. Så idag tänkte jag sitta upp på henne och skritta en lite längre runda (tillsammans med Rebecka på Alice) och trava en liten sträcka för att känna hur hon känns. Det är fortfarande en liten svullnad kvar på benet men om jag tänker tillbaka på förra gången hon hade lymfangit på detta benet så var svullnaden rätt envis och försvann först när hon skrittades relativt mycket, så jag provar idag och ser hur det känns helt enkelt. Hon har varit utan metacam sen i tisdags om jag minns rätt, och svullnaden har fortsatt åt rätt håll efter det, vilket ju är skönt. Igår var hon väldigt pigg och glad i att röra på sig och småtravade ikapp så fort hon halkade lite efter när Alice hade sin bästa skritt över gärdet.

Vi får se hur det går idag helt enkelt. Men trevlig midsommar på er så länge 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s