Stillastående

Efter att vi paddade paddocken förra helgen har det inte hänt något mer på den fronten. Jag hade hoppats på att grusleverantören skulle komma denna veckan och lägga ut mattan och topplagret så vi kunde roa oss med att sprida ut materialet nu i helgen, men de hade tyvärr för mycket att göra denna midsommarvecka. Nu åker ju Axel till Australien tiiiidigt på måndag morgon och är borta i tio dagar så även om materialet levereras nästa vecka dröjer det till helgen 8-9 juli innan vi kan sprida ut materialet ordentligt. Det är inget jag vill ge mig på själv och inte heller överlåta till någon annan än  Axel, hehe.

IMG_7148

Men jag har ju drömt om och väntat på den här ridbanan ganska länge nu, så två veckor till ska jag nog överleva. Dessutom är ju Kaprifol inte ridbane-invignings-redo heller så för den sakens skull kan vi också vänta ett tag till. Kanske skulle passa på att måla de där bommarna en omgång i väntetid?

IMG_7009

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s