Lördag

Det blev en ganska lugn lördag faktiskt, vi har inte riktigt haft någon arbetslust idag och det behöver man ju inte alltid ha. Det är ju en ledig dag i morgon också! Haha. Vi har i alla fall hämtat borden och grillen som vi hade med oss till Anna och Lena igår, klippt gräset, ridit båda hästarna och i skrivandes stund sitter Axel i traktorn och putsar sommarhagen. Jag tror att han är klar ganska snart, men det har tagit lite längre tid än vanligt för det växer så otroligt högt med smörblommor, skräppor och hundkex på sina ställen så putsen tyckte det var lite jobbigt.

Kaprifol fick gå badplatsrundan idag igen och hon kändes fräsch även idag, dock lite väl taggad i blåsten. Alice fick en kortare sväng genom skogen och var go och glad. De har fått byta hage idag också eftersom sommarhagen behövdes putsas idag, och det var också uppskattat såklart!

I övrigt har vi inte gjort så mycket som sagt, jag hade gärna fortsatt måla lite på våra byggnader men det ska ju regna i morgon igen så det får vänta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s