En blöt kväll

Ja jisses alltså, hur mycket regn kan det egentligen komma under en och samma eftermiddag/kväll? Förmiddagen började ju fint och sen vid tretiden ca öppnade sig himlen och det bara öste ner! Sen fortsatte det i olika mängd resten av dagen ungefär! Vi firade som sagt kvällen hemma hos våra nya ”grannar” Anna och Lena (2 kilometer med tolv hus och två kyrkor mellan oss, vi räknade!). Vi satt ute under tak (lyckligtvis!), grillade och åt massa god mat och jordgubbstårta såklart. Trevlig kväll och roligt att ha träffat dem och sett hur de har de. Även Anna och Lena har en hel del gårdsrenovering att göra så det är ju också roligt att hänga med i. Det verkar inte omöjligt att haka på nån dressyrträning där mm i framtiden heller vilket ju hade varit himla smidigt 🙂

IMG_7209

Vid tolvsnåret drog vi hemåt så det blev inte jättesent men det kändes rätt skönt att komma hem i hyfsad tid så blir det mer kvar av denna lördagen också! Får se vad vi hittar på idag. Helst skulle vi vilja putsa sommarhagen men det är frågan om det kom för mycket regn igår… Vi får se om det hinner torka upp lite under dagen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s