Gratis är gott

Precis som pappa kommenterade häromdagen så är ju gratis gott, haha. När man är gravid finns det tydligen något som heter ”babybox” vilket är en låda som ett företag har plockat ihop innehållandes en del provgrejer för bebisar samt lite reklam. Häromdagen när jag var på apoteket och hämtade ut B12-tabletter som jag ska äta framöver (B12-brist tydligen..) passade jag på att få med mig deras babybox, helt gratis!

Fanns en hel del skojjigt där i som jag antar att jag kommer få användning av när bebisen är utanför magen 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s