Galoppvägen

När jag åkte från jobbet idag öppnade sig himlen lagom till att jag satte mig i bilen ungefär och det regnade ordentligt där ett tag så jag började bli lite tveksam till om det skulle bli någon ridning idag. Lyckligtvis försvann regnet lagom till Fristad och efter det blev himlen bara blåare och blåare och väl hemma var det strålande solsken, även om den blöta marken vittnade om att det allt hade regnat här också.

Kaprifol fick komma in i det svala stallet och bli lite ompysslad innan jag gjorde i ordning henne för en uteritt.

IMG_7359

IMG_7371

Jag valde att rida galoppvägen idag, det var riktigt länge sen nu och den är ju himla trevlig ändå. 6.55km och 54 minuter tog det oss. Jag skrittade mest men det blev även lite trav och två lite längre galopper. Kaprifol var lite sprättig till en början men efter första galoppen var hon riktigt fin och avslappnad resten av vägen.

IMG_7378

Och väl hemma så där nöjd och mosig i blicken =)

IMG_7390

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s