Utlovad bildbomb!

Jag red inte många aktiva minuter på Kaprifol igår för mina numera nästan obefintliga magmuskler tyckte plötsligt att det var jättejobbigt att rida igår så jag orkade nästan ingenting samt att jag fick håll i sidan (åt innan jag red, typiskt dumt!). Men det lilla jag red kändes ändå bra och Kaprifol var relativt fin och mjuk. Susanna klickade lite bilder på oss också i fina kvällsljuset!

2 thoughts on “Utlovad bildbomb!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s