Det närmar sig!

En arbetsdag kvar innan semestern börjar och en arbetsdag kvar innan jag får träffa Axel igen! Han är på väg hemåt i skrivandes stund och har mellanlandat i Dubai och är nu på väg mot Stockholm innan kursen sätts mot Landvetter.

Men som sagt, en arbetsdag kvar innan han landar där!

Igår fick hästarna skritta en runda, jag satt på Alice och hade Kaprifol som handhäst som vanligt under våra skrittrundor. Ganska lagom avancerat så där en torsdagseftermiddag. Gräsmattan var äntligen torr också så jag passade på att klippa den så ser det ju lite fint ut när Axel kommer hem också. Så han inte tror att jag missköter gården medan han är borta 😉 Jag har dock varit dålig på att rensa ogräs, men dels har jag ju gjort lite andra bra grejer samt att det är så mycket knott ute på kvällarna och då blir jag tokig efter fem minuters stillasittande vid grönsakslandet. Får bli ett ryck i helgen mitt på dagen kanske.

IMG_7296

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s