Kombinerade intressen

Framåt eftermiddagen var Axel sugen på att gå och plocka kantareller, men jag var tyvärr inte riktigt lika sugen på det. Jag har aldrig varit speciellt road av att plocka kantareller faktiskt, och nu med en lite klumpig mage var det inte mer lockande. Men då kläckte Axel (faktiskt!) att jag ju kunde rida medan han kikade efter det gula guldet, så jag sadlade Kaprifol och så gav vi oss ut tillsammans. Vi valde Birgers väg, dels för att den nu nästan är helt klar samt att där växer det kantareller ganska nära vägen så Axel skulle inte behöva gå så långt från vägen för att hitta dem.

Kaprifol tyckte det var lite konstigt när Axel traskade av vägen och ut i skogen ibland, och prasslade omkring där inne och det var ännu lite mer konstigt att hon fick trava fram och tillbaka längs vägen och vända ett flertal gånger under tiden. Men det gick ändå bra och då fick hon trava lite också, så skrittade vi när Axel var med oss igen.

Det tog dryga timmen och ganska lagom med motion för Kaprifol idag. På tisdag har jag bokat in träning för Åsa igen, hoppas vi kan komma iväg denna gången! Åsa ska rida henne så det ska bli väldigt intressant att se. Får se hur jag lägger upp träningen fram tills dess, kanske en lite längre runda i morgon, alternativt lite försök till dressyr på banan, och en skrittrunda på måndag.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.