Städning del 2

Ladan blev ju färdigstädad igår så idag tog vi tag i verkstan och städade och röjde där också. Blev riktigt mycket plats över när vi stuvat runt lite, organiserat och slängt en massa skräp. Hyllorna är rätt röriga fortfarande, men nu är golvytan fri i alla fall och man hittar grejerna lite enklare.

Traktorn har fått jobba lite också, vi tog bort en sten som vi tyckte stack upp lite för mycket i paddocken. Det gick riktigt smidigt faktiskt. I morgon ska vi ringa grus-leverantören igen och se vilken dag de kommer med topplagret! Så spännande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.