Första semesterdagen

Första semesterdagen är snart till ända och vi har fått gjort en hel del! Vi började dagen med att åka till återvinningsstationen och tömma släpet på allt som vi stoppat in där de senaste dagarna; gamla sneda gipsskivor, stora kartonger, plasten från de sista balarna, gamla diskmaskinen och en del olja mm. Alltid lika skönt att bli av med sånt! Medan vi var på återvinningsstationen ringde barnmorskan och frågade om vi ville komma in tidigare för hon hade fått en avbokningstid. Det passade oss bra så vi åkte bara hem och fräschade upp oss och bytte bil (släpet satt ju på min bil och jag ska ha släpet i morgon också) och så åkte vi in till ”centrum”.

Besöket hos barnmorskan gick bra, jag fick alla mina provsvar på papper från alla tester vi har tagit och så kollade vi blodtrycket (105/60), järnvärdet (117 från förra 108 om jag minns rätt), lyssnade på bebisens hjärta (ca 140 slag/min) och så mätte hon magen också. Allt var bra och låg på bra ”tillväxtkurvor”. Jag lämnade även ett rör blod för kontroll av antikroppar ifall att bebisen har annan blodgrupp än jag, jag är A positiv så det är högst osannolikt att det händer men man kollar det ändå tydligen. Lite annat prat blev det också såklart och vi fick massa papper och två filmer (hehe) som vi ska titta på.

Sen åkte vi och handlade mat till oss, mat till grisarna och dricka till traktorn innan vi åkte hem.IMG_7443Under eftermiddagen fick hästarna byta hage och medan Axel putsade vinterhagen som de precis betat i, målade jag lite mera på gamla skolan. Den stora delen är klar nu, nu är det bara över och mellan dörrarna som är kvar på denna sida!

IMG_7446

Och nu ni I MORGON SMÄLLER DET! Då kommer de äntligen med materialet till ridbanan, inte allt antagligen, men mattan och de första lassen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s