Lite här och lite där

Susanne och familjen stannade hos oss till en stund efter lunch idag så efter att vi roat oss med hästarna hjälpte de oss att sprida ut lite grus.

Dels vid lösdriften (här satte vi upp staketet igen också):

IMG_7547

Och vid parkeringen:

IMG_7548

Vi kastade lite sten också, syns knappt om man inte minns hur det såg ut innan, men nästan halva kortsidan hann vi få upp lite sten mot. Blir bra att både få ihop stenarna lite samtidigt som kanten förstärks lite. Ett ganska tråkigt jobb, men gör man lite då och då så blir det nog klart nån gång 😉 Det är nog bara här på denna kortsidan som det behövs också tror jag, plus ena hörnet mot huset eventuellt.

IMG_7549

När de hade åkt hem tog jag och Axel ett par timmars vila, vi var lite sega båda två samtidigt som det regnade en del ute. Jag passade på att kika på Grand prix-hoppning från Falsterbo på teven och åt lite choklad, inte så tokigt!

På kvällen fick vi lite ny energi och slog ner fyra stolpar till hagen runt ridbanan som så småningom ska kunna användas igen (helst om en vecka då det är dags för hagbyte igen!) Jag försökte ta tillfället i akt att förvandla massa gräsmatta till hage, men Axel genomskådade mig så det blev inte så många kvadratmetrar extra till hagen, hehe. Här nere ska vi göra en ny grind till hagen och även vattnet ska stå här för slangen från stallet räcker ganska precis hit.

IMG_7550

I morgon går vi in i andra semesterveckan och två roliga huvudpunkter står på agendan: På tisdag kommer en container hit som ska svälja det gamla stallet och i slutet av veckan kommer de och hämtar vårt skrot! Hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s