Tömkörningspremiär

Varje pass på banan är ju premiärer i olika former, idag blev det tömkörning! Himla lyxigt att ha banan så nära verkligen, största nackdelen är ju att man får gå en omväg alternativt gå ett par varv som uppvärmning. Men det gör jag så gärna 😉

När Kaprifol var tillsnyggad gick vi ut på banan och hon fick skritta fram med bara en töm i tränset innan jag kopplade på båda tömmarna och började jobba henne lite lätt. Hon var på fint humör, men det blåste ordentligt så det var en del störningsmoment runtomkring som gjorde henne lite sprättig. Trots detta jobbade hon väldigt fint och var mjuk och trevlig. Lite styrsvårigheter bitvis, men när vi jobbat oss varma gick det bättre. Blir lite enklare när staketet kommer på plats också så man har nåt stabilt att ”sikta på”.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s