Tisdag

Så var det tisdag igen och även denna vecka ska jag lasta in Kaprifol och åka till Åsa för dressyrträning där det är Åsa som sitter i sadeln. Kaprifol har varit fin hela veckan så jag hoppas att Åsa kan jobba vidare lika bra som sist. Den här gången tänker jag ta med mig kameran och fråga om jag får fota lite när Åsa rider, håller tummarna för det!

IMG_21131

Andra händelser för dagen är att containern ska anlända och kanske tillochmed börja fyllas. Det blir i så fall Axel och Arjen som gör detta, jag är nog inte riktigt i form för att lyfta och bära tunga balkar i dagsläget. Mamma kommer idag också och stannar till torsdag fm så om vädret är fördelaktigt kanske vi fortsätter måla på maskinhallen. Hon har med sig ett gäng bebiskläder också som vi ska kika på 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s